Kedves Látogató / Megrendelő!

Tárgynapi rendeléseiket a 06303200048 telefonszámon is fogadjuk. 7.00-8.45ig!

A később beérkezett rendeléseket már nem tudjuk teljesiteni.

Kiszállitást Debrecen táblán belül és Hajdúszoboszlóra vállalunk.

A Csomagolás és Kiszállitás diját áraink továbbra is tartalmazzák! (100 Ft/doboz)

Napi menü áraink: 

Klasszikus menü:  2130.-Ft 
Kis menü: 1930.-Ft
Csak főétel: 1830.-Ft
Fittness főétel: 2000.-Ft

Előrendelési kedvezményt a pénteken 16 óráig leadott rendelésekre tudunk biztositani.

Kiszállitás 9-13 óra között.Ebédrendelés

Ma már ki sem kell tennie a lábát otthonából, vagy munkahelyéről ahhoz, hogy egy igazán ínycsiklandozó és tartalmas ebéddel gazdagítsa mindennapjait! De miért is ne lehetne ez így, akár mindennap? Heti menü rendelése prémium minőségű alapanyagok felhasználásával, mindezt megfizethető áron!

heti menü prémium minőségű alapanyagok felhasználásával

Önnek is a főzés az egyik legnagyobb mumusa? Miért ne kerülhetne egy ínycsiklandozó étel, akár mindennap az Ön asztalára?

Ötlete sincs, hogy mit főzzön a következő napra, vagy egyszerűen nincs ideje főzni? Unja már a cseppet sem egészséges gyorséttermi ételeket, vagy a munkahelyi büfé szendvics kínálata sem hozza már lázba? A Fittfood azonnal leveszi Önről a terhet, mindezt akár a hét mindennapján!

A fent felsoroltak valamelyike most sokakban ismerősen csenghet, de akadhat olyan is, hogy valaki mindennap szembesül ezekkel a kellemetlen gondokkal. Mi azonban elhatároztuk, hogy addig nem nyugszunk, amíg ki nem találunk egy tökéletes megoldást ezekre a problémákra, hiszen valljuk be őszintén, olykor még a konyhatündéreknek is feladja a leckét egy valóban változatos, heti étrend kialakítása. Így hát, ha kifogytunk az ötletekből, nincs időnk vagy kedvünk mindennap főzni, vagy egyszerűen csak nem akarunk állandóan azon rágódni, hogy mikor és mit együnk ebédre, akkor a Fittfood heti menü nekünk szól!

Habár egy ilyesfajta szolgáltatásért valóban fizetnünk kell, arról azonban kevés szó esik, hogy ha a heti menük állandó vendégeink, akkor a makulátlan tisztaságú konyhánk látványa, a főzés elhagyása miatt felszabaduló drága idő, a kiegyensúlyozott heti étrend megteremtése, na és persze a nyugalom érzése viszont már megfizethetetlen lesz számunkra. Így tehát, a heti menük választásával nem csak egy tartalmas ebéddel gazdagodhatunk, de számos olyan előnnyel is, amelyek pozitív hatással lehetnek a mindennapjainkra.

heti menük Debrecen területén
Ha Fittfood, akkor ízletes heti menü Debrecen területén, mindezt megfizethető áron!

Virágoztassa fel monoton hétköznapjait egy ízletes heti menü segítségével!

Ennyire könnyű még sosem volt egy egészséges étrend kialakítása! A napi adagok mindennap frissen és gondosan becsomagolva érkeznek meg az Ön otthonába/munkahelyére! Az egyes fogások összetételeit szívvel-lélekkel tervezzük meg, méghozzá olyan gondossággal, hogy a Fittfood által összeállított menük nemcsak nagyon finomak, de egy rendkívül változatos, heti étrend kialakítását is lehetővé teszik.

És hogy mire számíthat még a heti menük ízlelgetése során? Szerintünk mindenki egyet ért azzal, ha azt mondjuk, hogy a nagyi főztje utánozhatatlan. A hagyományos, magyaros, amolyan „minden nap meg tudnám enni" fogásaink, kifejezetten ebben a szellemben kerültek kialakításra, így ha Ön is imádja a klasszikus ízvilágú, kellően fűszeres ételeket, akkor ez lehet az Ön legjobb választása! A szuper egészséges életmód híve? A fitt menük választásával pedig, nem csak egy kellemesen átsütött csirke, egy pergős rizs vagy egy roppanós zöldség várja majd a tányérján, hanem olyan egészséges, ámde tartalmas ételek is, amelyek a különféle extrák hozzáadásával, egy meglepő ízélményt produkálnak majd. Ha Fittfood, akkor megfizethető és folyamatosan megújuló heti menü Debrecen területén!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!