Vegetáriánus hidegtál is szerepel kínálatunkban

2021. szeptember 13.
1622
Vegetáriánus hidegtál is rendelhető

Szinte mindegy, hogy milyen típusú eseményt szervezünk. Ahhoz, hogy egy figyelmes és szívből jövő kiszolgálást tanúsíthassunk a vendégeink felé, mindenki ízlésére gondolnunk kell. Egy változatosan összeállított hidegtállal egyszerűen nem lehet melléfogni, hiszen mindenki találhat rajta a kedvére valót. A Fittfood kínálatában ízletes hidegtálakra lelhetünk, így nem marad majd más dolgunk, mint a felhőtlen szórakozás és a jó ízűen elfogyasztott falatok! Megfizethető hidegtál rendelés Debrecen területére történő kiszállítással!

Összejövetelt szervez? Nem árt mindenkire gondolni!

Egy céges esemény, születésnap, vagy valamilyen családi összejövetel előtt, számtalan dolgot kell észben tartanunk. Színes programokat tervezünk, összeállítjuk a dekorációt, na és persze az elmaradhatatlan harapnivalókról is gondoskodnunk. Egy hidegtál rendelés szinte minden alkalomra jó választásnak bizonyul, hiszen többféle fogást vonultat fel egyszerre - mindezt egy látványos formában. A hidegtál választásával nem kell az órákon át tartó előkészületekkel, bevásárlással vagy tálalással foglalkozni. A vendégek mellett, a házigazdagának is gondtalan szórakozásban lehet része. Habár a húsimádók táborához képest, a vegetáriánusok kevesebben vannak, nem árt szem előtt tartani, hogy bármikor érkezhet ilyen étrenden élő vendégünk. És hát nincs is annál kellemetlenebb, mikor valaki éhezik egy összejövetelen, hiszen nem talál a tányéron fogára valót. 

Habár a vegetáriánus fogások már szinte minden kínálatban elérhetőek, így is megeshet, hogy megfeledkezünk ennek fontosságáról. Ha hosszú a vendéglista, - és nincs lehetőségünk minden igényt felmérni - akkor a hagyományos húsos hidegtálak mellé, mindenképpen érdemes vegetáriánus hidegtálat is kérni. Amennyiben nincs ideje a vendégváró falatokról gondoskodni, vagy nem szeretne rizikót vállalni a vegetáriánus fogások elkészítésével, akkor nyugodtan bízza ránk a hidegtál készítés gondját! 

Ínycsiklandozó hidegtálak a Fittfood konyhájából

A Fittfood választásával bárki megtalálhatja számításait, hiszen többféle variációt kínálunk a hidegtálakra. A húsos hidegtálakhoz hasonlóan, a vegetáriánus hidegtálak is nagyon esztétikus és ízletes összeállításban kerülnek kialakításra. 
Egy vegetáriánus hidegtálról többek között nem hiányozhat: 

  • a rántott sajt, 
  • a rántott gomba, 
  • a rántott karfiol, 
  • a rántott hagymakarika 
  • és a zöldséges korong sem. 

A kiválasztott hidegtálak mellé pedig, igény szerint finom köretet is kérhetünk. Ez mindig egy nyerő választás, hiszen a kettő ötvözetével egy igazán színes és dekoratív tálat rakhatunk le a vendégek asztalára.

A Fittfood konyhájában csakis friss és minőségi alapanyagok felhasználásával dolgozunk, így a kiválasztott hidegtálak frissen és gondosan becsomagolva érkeznek meg az esemény helyszínére. Ha célunk, hogy egy látványos és nem utolsó sorban ízletes hidegtállal koronázzuk meg a közelgő esemény sikerességét, akkor a hidegtál rendelés lehet a mi legjobb választásunk! Nyűgözze le vendégeit a Fittfood hidegtáljai segítségével, és járjon mindenki kedvébe! Adja le rendelését a választott hidegtálakra legalább 48 órával a közelgő esemény előtt, és élvezze a házhozszállítás kényelmét az Ön által megadott időpontban és helyszínen!

Tekintse meg kínálatunkat!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!