Szülinapi rendezvény, ínycsiklandozó fogásokkal

2021. június 17.
1674
születésnapi alkalomra tálak

Valamelyik családtagjának, barátjának születésnapja közeleg, de nem egy túlzsúfolt étteremben szeretnék megünnepelni azt, hanem otthon egy igazán családias környezetben? A Fittfood hidegtálakkal garantáltan az egyik legjobb választás elé nézhetnek majd! 


Hidegtál rendelés szülinapra

A születésnapi készülődésből a legfinomabb falatok sem hiányozhatnak!

Amikor közeleg egy gyermek születésnapja, akkor a szülők általában mindent megtesznek azért, hogy igazán emlékezetes legyen az a bizonyos nap: meginvitálják a legjobb cimborákat, feldíszítik a lakást, kiválasztják a legszebb szülinapi tortát, na és persze méltán gondoskodnak a finomabbnál finomabb harapnivalókról is. De ez a lázas készülődés nem csak a legkisebbek, hanem a felnőttek esetében is ugyanúgy igaz, hiszen a születésnapoknak mindenki szereti megadni a módját. Ahhoz, hogy ez a különleges nap egy pozitív emlékként maradjon meg az ünnepeltben, a szervezők általában igyekeznek a maximumot kihozni magukból. Ha a teendők listájából nem is tudunk lecsípni, azért akadhat némi segítség a készülődéshez. Ilyen lehet például egy hidegtál rendelés ötlete.

Amikor valaki úgy dönt, hogy az otthon berkein belül szeretné megtartani születésnapját, akkor időben gondoskodnia kell a legfinomabb falatok elkészítéséről. A sütés-főzés mestersége azonban még akkor is nagy energiát emészthet fel, ha nem egy focicsapatot szeretnénk vendégül látni, csupán egy szűkebb körrel ünnepelnénk. Ha ugyanis igyekszünk mindenki kedvében járni, akkor nem csak egy féle étellel, de sok esetben egy egész repertoárral készülnünk kell. És akkor itt még nem tettünk említést a speciális étrenden élőkről (pl. vegetáriánus ételek elkészítése). 

 
Érdemes a hidegtálat választani
Válasszon hidegtálaink közül, amelyeken többféle fogásból válogathatnak vendégei

Hidegtál rendelés a házhozszállítás kényelmével!

A különféle rendezvények, állófogadások, családi események egyik fontos eleme a hidegtál, ugyanis egy hidegtál egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége: mivel többféle ételféleség kerül felsorakoztatásra, mindenki találhat benne valami kedvére valót. Ahhoz, hogy egy vendégváró hidegtál valóban olyan legyen, amely mindenkinek megfelel, törekedni kell a harmóniára. Itt nem csak arra gondolunk, hogy az adott harapnivalók esztétikusan legyenek tálalva, hanem arra is, hogy az ízek harmonizáljanak egymással. A Fittfood által elkészített hidegtálak nemcsak mutatósak és ízlésesen kerülnek elkészítésre, de nagyon finomak is. A hidegtálakon minden olyan fogást megtalálhatunk, amely nem hiányozhat a vendégek tányérjáról, mindezt válogatott és minőségi alapanyagokból összeállítva. Az általunk készített hidegtálak ezáltal mindig frissen, ínycsiklandozó ízekkel és ízlésesen tálalva érkeznek meg egyenesen a születésnap helyszínére!

Habár már általában jó előre a kezünkben tarthatjuk a vendégek listáját, sokszor még így sem egyszerű megállapítani, hogy mennyi vagy éppen milyen méretű hidegtálakra lesz szükség. A vendégek számától függően jelenleg 3 féle méretben találhatjuk meg az ideális hidegtálat, de ha kedvünk támad, akkor szemezhetünk egy különleges prémium hidegtállal is, amelynek garantáltan nagy sikere lesz a kedves vendégek körében. A hidegtál ajánlatunk kialakítása során különös figyelmet szenteltünk a vegetáriánus étrenden élőkre is, így számukra külön vegatállal kedveskedhet.

Születésnapi eseményre készül, de nem szeretne órákat elölteni a konyhában a legjobb falatokkal bíbelődve? A hidegtál rendelés segítségével rajtunk biztosan nem fog múlni a születésnapi vendéglátás sikeressége! Igényesen összeállított hidegtál kínálatunk garantált élményt nyújt majd mind az ünnepelt, mind a vendégei részére. A rengeteg elintéznivaló mellett felejtse el a főzés gondját, spóroljon időt és energiát velünk, és adja le rendelését az Ön által kiválasztott hidegtálra!

Tovább a tálakhoz
 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!