Húsvéti hidegtálak házhoz szállítással

2021. március 23.
2545
húsvéti hidegtál
A húsvéti ünnepek közeledtével minden családban előkerülnek a “Mit főzzünk? Mi legyen a húsvéti menü?” kérdések. De sok esetben inkább egy megoldani kívánt problémaként szembesülünk vele, mintsem egy örömteli feladatként tekintünk rá. Ha ez valóban így van, akkor remek megoldás (és egyre több háztartásban népszerű) a húsvéti hidegtál rendelés lehetősége.
 

Próbálja ki a Fittfood húsvéti hidegtál kínálatát!

Amellett, hogy igyekszünk megkönnyíteni megrendelőink hétköznapjait fitt és hagyományos ebédmenüinkkel, igyekszünk az ünnepek okozta készülődésben is támaszt nyújtani. 
Három különböző húsvéti tál ajánlatunkból választhat, amelyek többféle formában elkészített húsételeket és rántott karfiolt tartalmaznak.
Ezek mellett rendelhet töltött káposztát, halászlevet a hagyományos ízek kedvelőinek, és burgonya vagy francia salátát is kínálunk köretnek a tálakhoz, hogy erre se legyen gondja.


Előrendelhető húsvéti tál ajánlatainkat ingyenesen kiszállítjuk otthonába, adja le rendelését most:

Húsvéti hidegtál rendelés

húsvéti hidegtál rendeld otthonodba
Az előrendelhető húsvéti tálak segítségével 100%-ig az ünnepre és a pihenésre koncentrálhat!

Éljük meg az ünnepet!

A húsvét a keresztény hívő közösségek számára kiemelten fontos ünnep. De azok számára is sokat jelent, akik a tavasz megérkezését látják benne. Ilyenkor a legtöbb család számára megvan a megszokott program, legyen az a hagyományok tisztelete, a vallási kötelékek elmélyítése vagy a pihenés lehetőségének megteremtése. A húsvét a mozgó ünnepeink közé tartozik, hiszen nem minden évben ugyanazon a naptári napokon tartjuk. Amit biztosan tudhatunk, hogy minden évben húsvétvasárnap a leghamarabb március 22-ére eshet, és a legkésőbb április 25-re. A húsvéthétfőt pedig a legtöbb, hagyományukat tekintve keresztény állam, akárcsak Magyarország, ünnepként tartják számon.


Milyen hagyományok kötődnek a húsvéthoz?
Attól függően, hogy milyen országban vagy országrészen járunk nagyon változó húsvéti jelképekkel és népszokásokkal találkozunk.
 

Locsolkodás és hímes tojás
Az egyik legismertebb húsvéti szokás a locsolkodás. Bár napjainkban ez már sokban változott, azért még mindig nagyon sokan őrzik ezt a hagyományt. A régi szép időkben egy vödör hideg vízzel járták az ifjak a falvakat, hogy a lányokat meglephessék és a locsolásért cserébe hímes tojást és egy pár finom falatot kapjanak. Habár a locsolkodás ma már egy könnyedebb formában parfümmel és kölnivel szokás, azért egy finom falatot most is szívesen fogyasztanak a locsolkódok.
 

A húsvéti kötözött sonka és a kaszinótojás mindig népszerű választás lehet, de ha nem szeretne olyan sokat bajlódni ezeknek az elkészítésével, akkor rendeljen tőlünk hidegtálakat! Húsvéti hidegtál ajánlataink mindenki számára tartogatnak finom falatokat a kicsiktől a nagyokig, a hölgyektől az urakig. Amellett, hogy megspórolhat rengeteg időt, még a lakásból sem kell kimozdulnia, mert kérheti a húsvéti tálak ingyenes kiszállítását. Ízlésének megfelelően több fajta húsvéti hidegtál közül választhat, mindegyik garantáltan elnyeri majd a locsolkodók tetszését. A húsvéti hidegtálak házhoz szállítással a legjobb döntés, ha kedveskedni szeretne a vendégeknek néhány finom falattal a hímes tojások mellett.
 

Böjtölés és húsvéti lakoma
A húsvéti időszak a hagyományok szerint a böjtöléssel kezdődik és egy húsvéti lakomával záródik. Az általunk kínált húsvéti tál ajánlatok igazi lakomaként tudnak szolgálni kis és nagy családok számára egyaránt. A húsvéti hidegtálak körültekintő összeállítása a Fittfood csapatában is mindig kiemelt szereppel bír, hiszen sok segítséget nyújthatunk a családoknak azzal, hogy a főzés terhét levehetjük a vállukról, így az ünnepet és a családot, a jó hangulatot helyezhetik a középpontba és természetesen a fenséges lakomát. Ezeket figyelembe véve a húsvéti hidegtálak házhoz szállítással egy szuper választás. Tedd te is az ünnepet a középpontba!
 

Egészséges és bőséges hidegtál húsvétra? Itt a megoldás!

A bőséges, finom falatok mellett természetesen az egészség is nagyon fontos. A Fittfood csapatában különös figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagok minőségére, frissességére és igyekszünk a felkínált fogásokat is változatosan összeállítani, amelynek köszönhetően a könnyedebb húsvéti tálak kedvelőinek is kitűnő választás. De természetesen a hagyományos ízek kedvelőinek is a kedvében járunk, nálunk a húsvéti hidegtálak mindegyike remek házias ízeket rejt magában. 

húsvéti tál ínyencségek fáradság nélkül házhoz visszük
Szendvicsek helyett húsvéti tálak

Miért jó egy húsvéti hidegtál?

Mert mindent megtalálsz rajta, amit egy ünnepen kívánhat az ember! A húsvéti tálak ingyenes házhoz szállításunkkal frissen, ropogósan az asztalodon teremnek és terülj-terülj asztalkámat varázsolnak a vendégek és locsolkódok elé. Az általunk kínált hidegtál húsvétra ideális lehet minden korosztály számára. Nagyszülőknek és fiatal lányoknak egyaránt jó döntés a vendégek fogadására, legyen szó egy kisebb néhány fogásos vagy egy óriás tálról az egész család számára. Ráadásul nálunk nem kell egy-két tálra korlátozódnia, rendeljen akár több különböző fogást is, ízletes köretekkel, hogy biztos mindenki ízlésének megfelelő étel kerüljön az asztalra!

Egyenek finomakat, ünnepeljenek és érezzék jól magukat a húsvéti tálak mellett, beszélgessenek egy jót és őrizzék együtt a hagyományokat!


Húsvéti tál ingyenes házhozszállítással itt:

Húsvéti hidegtál rendelés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!