Heti menü az egész családnak

2021. július 30.
2091
házias heti menü otthonra a családnak

A mindennapos főzés gondja számos családot érint. A heti menü rendelés lehetőségével jelentősen megkönnyíthető a családanyák dolga, hiszen innentől kezdve a változatos és egészséges heti menü kialakítása csak egy karnyújtásnyira van. A Fittfood széles ételkínálatának hála megmarad nekünk a választás szabadsága, ugyanis az éppen aktuális szezonalitásnak és a korosztályok különféle ízlésének is igyekszünk eleget tenni. 


Heti menü rendelés

Kiknek ajánljuk a Fittfood házias heti menü kínálatát?

A legkisebbektől kezdve a szorgosan dolgozókon át, egészen a szépkorúakig! Így gyakorlatilag bárki számára egy kiváló megoldást jelenthet a Fittfood házias heti menü otthonra történő rendelésének lehetősége, mindezt a házhozszállítás kényelmével. De különösen ajánljunk egészséges heti menüket abban az esetben:

  • ha minden hétköznap szinte ugyanazt esszük otthon és ötletünk sincs, hogy mit főzhetnénk,
  • idő vagy energia hiányában egyszerűen nincs idő egy változatos és kiegyensúlyozott étrend megteremtésére,
  • ha nem tudunk, vagy nincs kedvünk mindennap főzni,
  • ha hétvégén nem megoldott a főzés kérdése, így szeretnénk előre betárazni valami finomságból,
  • ha a munkahelyen nincs időnk kimenni ebédelni, vagy home office-ban dolgozunk,
  • ha a gyerekek unják a banánt, és elegük van az unalomig ismételt menza ízekből.

Amennyiben szeretne mostantól mennyeien finom, egészséges és változatos ételeket tenni a család asztalára, akkor a Fittfood házias heti menü rendelés kiváló megoldás lesz!  Rendelését egy pár kattintással leadhatja a weboldalunkon keresztül, akár egy egész hétre előre! Találja meg kedvenc fogásait a család apraja-nagyjának és élvezzék együtt a finom, házias ízeket a főzés okozta feszültség és kimerültség nélkül!

Egészséges, házias heti menü: változatos étrend kialakítása gyermekei könnyedséggel 

Kínálatunkban méltán foglalnak helyet a hagyományos fogások mellett a fitt menük is. A klasszikus menüválasztékkal a magyar ízekhez fűződő nosztalgiát szeretnénk visszaidézni, pont úgy, ahogy azt a hajdani nagyanyáink vasárnapi ebédjén megtapasztalhattuk. A fitt menükkel pedig egy szuper egészségtudatos étrend kialakításának elősegítését célozzuk meg, így ebből sem lesz majd hiány. Heti menü ajánlatunkban bárki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ételeket, hiszen a hagyományos főételeknél 2 féle levesből és 3 féle főételből, a fitt menük esetében pedig a szuper könnyű fitt leves mellé 2 féle főétel közül választhatjuk ki az igazit. Külön gondoltunk a legkisebbekre is, hiszen az adagok tekintetében is szabad kezet kapunk, és akár kisadagot is kérhetünk a hagyományos ételekből. Házias heti menü a családnak, kortól függetlenül!

A Fittfood konyhájában csakis friss és gondosan összeválogatott fogások kialakításán dolgozunk, melyre a minőségi beszállítók és a kitűnő szakácsaink a garanciák. Ennek köszönhetően, ételeink még visszamelegítve is a legmagasabb élvezeti értéket nyújták vendégeink számára. A Fittfood fogásai az élelmiszerbiztonsági előírások maximális betartása mellett, a HACCP elvárásoknak megfelelő munkakörnyezetben és technológiai körülmények között kerülnek elkészítésre. A hetente frissülő menükínálatunkból akár egyetlen adag ételt is rendelhet, de amennyiben az elragadó házias ízek és a kiadós adagok híve, úgy szinte egészen biztos, hogy nálunk mindennapra találnak majd a fogukra valót!


Heti menü rendelés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!