Gyors ebéd menü, ha nincs ideje főzésre

2020. december 21.
2168
Ebéd menü Debrecen területén
Nem csak a munkahelyi tennivalók, de az otthon sorakozó elintéznivalók is könnyen elvehetik az időt és energiát a főzés elől. Ha nincs ideje főzni, azonban nem szeretne lemondani a változatos étkezésről, akkor a Fittfood ebéd menü lehet az Ön legkézenfekvőbb választása! Éttermi minőségű ebéd Debrecen egész területére történő házhozszállítással!

Milyen esetekben ajánljuk az ebéd menü rendelését?

A legtöbb háziasszony a mai napig úgy érzi, hogy a munkahelyi és háztartásbeli teendői mellett kötelessége még a család mindennapi ebédmenüjéről is gondoskodnia. Éppen ezért, ha kell akár hosszú éjszakákba nyúlóan süt-főz, hajnalban már bevásárol, és roskadásig pakolja a hűtőt a különféle alapanyagokkal. Ilyenkor nagyon sokat jelenthet egy kis segítség annak érdekében, hogy több időt tudjunk szentelni magunkra, az aktív kikapcsolódásra, a relaxálásra, és a családunkkal való időtöltésre. De vajon hogyan könnyíthetünk életünkön? Ebéd gyorsan! Kiváló minőségű és finom ebédmenük, mindezt a házhozszállítás kényelmével, a Fittfood jóvoltából!

Milyen lehetőségek vannak, ha nincs időnk egy ebéd menü összeállítására?

Főzés több napra előre

Akinek nincs ideje mindennap főzni, az gyakran beveti a több napra főzés módszerét, hiszen ha már főzünk, akkor gyakorlatilag majdnem mindegy, hogy egy vagy akár négy adagot kavargatunk a fazékban. Habár az a plusz pár adag étel megoldhatja az elkövetkezendő napok főzésének a gondját, azért némi árnyoldalt is rejt magában. Ha valaki bírja a monotonitást, avagy, hogy több napig ugyanazt az ételt egye, akkor ez egy nagyon egyszerű megoldás, hiszen az adagokat akár le is fagyaszthatjuk. Azonban, ha nem elég gyorsan és hidegen fagyasztjuk le az ételeket, akkor olyan jégkristályok képződhetnek az alapanyagokban, amelyek könnyen kútba vághatják az ételek állagát és ízét. Habár a több napra előre főzés egy költséghatékony megoldásnak tűnik, egy változatos étrend kialakításában azonban már egyáltalán nem segít.

ebéd menü Debrecen területén
Az ebéd menü rendelésével nem csak időt, de pénzt is spórolhatunk! Ha Fittfood, akkor egy megfizethető és minőségi ebéd Debrecen területén!

Félkész ételek vásárlása

Egy átlagos üzletbe besétálva, általában roskadásig telepakolt fagyasztókkal, és mindenféle félkész étellel találhatjuk magunkat szembe. Habár ma már egyre többféle étel található meg félkész változatban is, sajnos a legtöbb termék nem feltétlenül tartozik a legegészségesebb ételek kategóriájába. Kis odafigyeléssel illetve pár friss zöldséggel vagy gyümölccsel kiegészítve akár egy finom étel is készíthető belőlük. Ezeknek a termékeknek azonban nem csak az ára lehet borsos, de mindennapi fogyasztásra sem túlságosan ajánlottak.

Gyorséttermi kosztok vagy a munkahelyi büfé szendvics kínálata

Ha nem tudunk ebédet vinni a munkahelyünkre, vagy éppen csak annyi idő van, hogy bekapjunk valamit, akkor gyakori megoldás a közelben lévő gyorsétterem meglátogatása, vagy a munkahelyi büfé szendvics kínálatának a kifosztása. Habár az ilyesfajta harapnivalók, egy ideig-óráig a mentsvárunk lehetnek, a koleszterin, a transzzsírok és a különféle adalékanyagok már egyáltalán nem egészségesek. Nem véletlenül emlegetik „junk food”, avagy „műkaja” néven ezeket a gyorsételeket, hiszen amellett, hogy igazi kis kalóriabombák, az ízfokozók miatt könnyű a rabjukká válni, így érdemes ezt az opciót minimálisra szorítani.

Ebéd menü rendelés

Ha már az előző nap tudjuk, hogy bizony az esti főzés kivitelezhetetlen lesz, akkor léteznek szerencsére olyan ebédmenüvel foglalkozó cégek, ahonnan rendelhetünk, mindezt egy házhozszállítás kényelmével. Az online ételrendelés az egyik legkézenfekvőbb és legegyszerűbb megoldás manapság, ha szeretnénk egy változatos, és nem utolsó sorban egészséges étrendet kialakítani magunknak. Ebben az esetben, egy minimális időráfordítással megoldódnak a főzéssel kapcsolatos problémáink, hisz az otthonunk melegéből, mindössze néhány kattintással kiválaszthatjuk a nekünk tetsző fogásokat. A fizetés is nagyon egyszerű, hiszen egy heti menü esetében például, akár az egész hétre előre rendezhetjük a számlánkat, így tényleg nem marad más feladat számunkra, csak megvárni a futár érkezését otthonunkban vagy munkahelyünkön.

ebéd gyorsan, új ízélményekkel
​​​​​​​Új ízélményekre tenne szert? Felejtse el a főzés gondját! Ha Fittfood, akkor éttermi színvonalú ebéd Debrecen egész területén! Ebéd gyorsan, avagy adja le rendelését egy kattintással!

Nagy előnyük, hogy az egyre nagyobb ételválasztékuknak hála, bárki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ételeket, hiszen általában külön A és B, esetleg C menüből választhatunk, ezen felül pedig az adagok tekintetében is szabad kezet kapunk. Ha szívesen fogyasztunk levest és főételt is, akkor is nagyon szuper lehet ebédmenüt rendelni, hiszen az első és második fogás az ételkifőzéssel foglalkozó cégek alapvető repertoárja. Abban az esetben pedig, ha inkább csak főétel pártiak vagyunk, akkor a levest beépíthetjük a vacsoránkba is, kiküszöbölve ezzel a sarki pékség teljes pultjának felvásárlását. Na, de mi a helyzet a hétvégékkel? Ha hétvégén sincs időnk, vagy éppen kedvünk főzni, akkor akár a szombati ebédünket is könnyedén megoldhatjuk, ha az előző napra dupla adagot rendelünk. Ezáltal nem csak több időnk jut a hétvégi kikapcsolódásra, de mindösszesen egy fennmaradó napra kell összedobnunk valamit.

Ebéd gyorsan?! Pillanatok alatt levesszük Önről a terhet! Szuper finom ebéd Debrecen egész területén!

Cégünknél, nem csak a friss és egészséges alapanyagok felhasználására figyelünk oda, de egy változatos étrend kialakítására is! A Fittfood ebéd menü választásával, már nem kell otthon azon töprengenünk, hogy mi legyen a másnapi ebéd, hiszen a heti menüt előre meg tudjuk nézni, így csak ki kell választanunk belőle a nekünk leginkább tetsző fogásokat. A hazai ízeket kedvelőknek, igazi hagyományos ízvilággal készültünk, a szuper egészséges étrenden élőknek pedig külön fitt menüvel kedveskedünk! A minél páratlanabb ízélmények érdekében, hétről-hétre frissülő ebéd menü kínálattal várjuk, emellett pedig egyre szélesebb választékból adhatunk le rendelést.

Ebéd gyorsan?! Adja le a rendelését akár egy egész hétre! Ha Fittfood, akkor kedvező árak és éttermi minőségű ebéd Debrecen egész területére történő házhozszállítással!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!