Fitt ételek

2020. november 06.
2839
Fitt ételek házhozszállítással

Az egészséges életmód ma már a virágkorát éli, így az olyan kifejezéseket, mint a „fitt”, szinte úton-útfélen hallhatjuk. De valójában mit is jelent ez, és hogyan válhatnak a mindennapjaink - pusztán egy étkezésen keresztül - klasszisokkal egészségesebbé?

Változtasson, hogy változhasson!

A fitt életmódnak három építőköve van, ami nem más, mint a mozgás, az egészséges táplálkozás, na és persze némi tudatosság. Azonban a legtöbbünknek okozhat némi lelkiismeretfurdalást, ha valamelyik fronton bizony elvesztjük a csatát. Vannak, akik már rég óta hívei az egészséges táplálkozásnak, vannak, akik még csak bontogatják szárnyaikat, és akadnak olyanok is, akiknek egy nagyobb pofon kell ahhoz, hogy változtassanak rossz étkezési szokásaikon.

A túlórával megfűszerezett munkanapok, az otthoni háztartás vezetése, és a tornyokban sorakozó elintéznivalók mellett, sokszor sem energiánk, sem időnk nincs még arra is, hogy mindennap valami változatos és legfőképpen, egészséges fogást találjunk ki. Ez pedig mind jól jelzi, hogy a mai étkezési szokásokkal nincs minden rendben. Habár sok esetben a reggeli még nem is okoz olyan nagy fejtörést, hiszen általában csak bekapunk valamit, az ebéd kitalálásához azért ennél jóval több időre van szükség. Külön levest és külön főételt főzni, mindezt úgy, hogy a változatosság mellett még az alapanyagok minőségére és tápértékére is odafigyeljünk, az már nem kis feladat. Így tehát egész tényezők sora befolyásolhatja étkezési szokásainkat, csak úgy, mint a munkaritmus, a stressz, a tudatosság vagy éppen tudatlanság, így sokszor túlságosan kevés időt szentelünk a táplálkozás módjára. A rohanó munkanapok, vagy az állandóan zsúfoltságig telt hűtő, azonban nem segít hozzá sem a mértéktartáshoz, sem egy egészséges étrend kialakításához.

Fitt ételek rendelése Debrecenben
A fitt ételek is finomak és ízletesek! Tegyen egy próbát!

Az egészséges táplálkozásra való átállás, elsőre nem megy mindig zökkenőmentesen, és igen makacsak tudunk lenni, ha az étkezési szokásainkról van szó. Ha valahol pedig meghalljuk, hogy fitt konyha, akkor általában csak a vállunkat megvonva legyintünk, hogy „uncsi saláta”, azonban valószínűleg azzal már kevésbé vagyunk tisztában, hogy ez nem feltétlenül jelent egyet egy egyszerű csirke-rizs és némi zöld saláta párosításával. De higgyük el, hogy fáradozásaink idővel duplán megtérülnek majd: eleinte nem csak a testünkben kezdünk majd el érezni pozitív változásokat, de a kedélyállapotunkban is. Ez pedig sok esetben nem csak egy életmód, de szemléletmód váltást is eredményez.  Annak, aki tehát változtatni akar eddigi étkezési szokásain, annak a legjobb módszer a megismerés, amely hozzásegít majd minket ahhoz, hogy lassanként felismerjük, hogy egy fitt étel is lehet szuper ízletes!

Miért érdemes egy egészséges ebéd rendelésén gondolkodni?
Ma már egy evőeszközt sem kell többé keresztbe tegyünk ahhoz, hogy mindennap egészséges fitt ételek kerüljenek az asztalunkra, legyen szó a munkában, vagy csak az otthon eltöltött ebédidőnkről. Nem kell a minőségi alapanyagok beszerzésén morfondíroznunk, nem kell különféle receptekkel kísérleteznünk, és még a helyes adagok beállításán sem kell többé gondolkoznunk, hiszen a Fittfood megteszi helyettünk!

Fitt ételek rendelése házhozszállítással
​​​​​​​Nincs ideje otthon egy fitt konyha vezetésére? Ha a cél az egészséges és változatos étkezés, akkor megfizethető fittkaja a Fittfood által!

Szinte óriási segítség lehet, ha időnként, legalább az ebédünk miatt nem kell aggódnunk, és lesz, aki majd leveszi rólunk ezt a terhet. De miért ne lehetne ez akár mindennap így? A Fittfood fitt ételek segítségével, akár mindennap nyugodtan dőlhetünk hátra, tudván, hogy ma is egy tartalmas és nem utolsó sorban, egészséges étel kerül majd az asztalunkra. A Fittfood által kínált fitt menükkel szeretnénk segítséget nyújtani azok számára, akik a változatos étrend kialakításával küzdenek, és mindazoknak, akik számára az egészséges táplálkozás értékkel bír.

A Fittfood menük adagjait, kellő figyelemmel porciózzuk ki. Egy általunk kínált napi fitt menü adagjával anélkül lakhatunk jól, hogy elkerülne a kellemetlen „kajakóma”, illetve elegendő energiával töltődhetünk fel ahhoz, hogy gond nélkül vegyük majd a nap további részében elénk gördülő akadályokat! Egy ilyen könnyed és egészséges ebéd elfogyasztása után, nem csak hosszabb ideig nem érzünk majd éhséget, de nem is vágyakozunk majd egy édességgel túlfűtött vacsorára. Így hát energiaszintünk magasan tartásával, nemcsak az irodában tudunk majd maximálisan helyt állni, de az otthoni és egyéb teendők mellett az edzések során is!

Hogyan néz ki általában egy fittkaja?

„Az vagy, amit megeszel.” – biztos sokan hallották már ezt a kifejezést, hiszen egy étel, nem csak tápanyagforrás a szervezetünknek, de a lelki állapotunkra, és ezzel együtt a tudatunkra is kihathat. Ez alapján nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a különféle gyorséttermi, vagy csak „junk food” (angol fordítás: műkaja) néven emlegetett kosztoktól, idővel levertek, kedvtelenek leszünk. Vannak azonban olyan ételek, amelyek nem csak felpörgetik az anyagcserénket, de ezzel együtt energetizálnak, egyszóval fittebbé tesznek. Mire lesz hát szükségünk egy egészséges ebédhez? Jó minőségű és teljes értékű fehérjeforrást tartalmazó húsfélék, csak úgy, mint a baromfi vagy a hal. Sok-sok friss és könnyen emészthető zöldség, akár nyersen, akár megfőzve vagy megpárolva, illetve pár zamatos, vitaminban, ásványi anyagban és antioxidánsban gazdag gyümölcs. A jó minőségű szénhidrátforrásról se feledkezzünk el, csak úgy, mint a köles, árpa, hajdina vagy rizs. Emellett persze szedhetünk különféle speciális táplálékkiegészítőket is, azonban egy okosan összeállított fitt menüvel már valószínűleg nem lesz szükségünk ezekre, hiszen minden fontos tápanyag megtalálható lesz bennük.

Egy szó, mint száz, teljesen mindegy, hogy levesről vagy másodikról, kis vagy nagy ebédről van szó, az egészséges táplálkozás alapvető pillére a táplálék helyes összetétele és megfelelő aránya lesz. Így tehát bátran kijelenthetjük, hogy a Fittfood által kínált fitt ételek esetében kellő figyelmet fordítunk a vitaminok, ásványi anyagok, zsírok, rostok, fehérjék és szénhidrátok megfelelő arányára, ezáltal egy tudatos- és egészségmegőrző táplálkozásba remekül illeszthetőek majd be, mindezt bármiféle aggodalom nélkül.

Fitt ételek ebédre
​​​​​​​Felkeltették érdeklődését az általunk kínált fitt ételek? Szeretné akár egy picivel is egészségesebben tölteni mindennapjait? Ha Fittfood, akkor fitt konyha megfizethető áron!

Mi a Fittfood filozófiája?

Szeretnénk megmutatni megrendelőink számára, hogy egy igazán egészséges táplálkozás nem feltétlenül egy snassz és unalmas csirke-rizs-saláta párosát kell, hogy pusztán jelentse. Na és persze, hogy egy finom ebédet is meglehet enni jóízűen anélkül, hogy a felesleges kalóriák bevitele miatt kellene, hogy fájjon a fejünk. A Fittfood által kínált fitt ételek, pontosan ebben a szemléletmódban lettek kialakítva. Minden nap olyan fitt ételek kialakításán dolgozunk, amelyek nem csak szerintük egészségesebbek, mint a hagyományos ételek, de a szakértők szerint is. Szakácsaink szívvel-lélekkel készítik el a legfinomabb fogásokat, ezen kívül a heti menüsorunkat is mindig, gondosan előre összeállítjuk. A fitt ételek összeállítása során nem csak a változatosságra és a friss, szuper egészséges alapanyagok kiválasztására törekszünk, de olyan fogások kialakítására is, amelyek minden esetben valamilyen extrával teszik egy páratlan ízélménnyé az adott választást.

Egy egyedülálló fitt konyha megálmodásával hoztuk létre az általunk kínált fitt menüket, amelyek kiváló megoldást nyújtanak mindazok számára, akiknek szívügyük az egészséges életmód, vagy csak komolyan veszik a tudatos táplálkozást. Így hát legyen célja egy egészséges életmód fenntartása, diéta vagy csak testépítés, az általunk kínált fitt ételek segítségével, ezen már nem fog múlni annak sikere! A legkiválóbb prémium minőségű, és éttermi színvonalú fogásokkal segítünk hozzájárulni céljai mielőbbi eléréséhez, mindezt kedvező árakkal és ingyenes házhozszállítással az otthonába, vagy egyenesen a munkahelyére!

Elhatározásra jutott és végre változtatni szeretne? Szívből gratulálunk a döntéséhez! Máris egy lépéssel közelebb van egy egészségesebb és tudatosabb életmód kialakítása felé! IDE kattintva tud nálunk rendelést leadni és megtekinteni a heti fittkaja menüket!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!