Étterem Debrecen-biztonságos házhozszállítás otthonába és munkahelyére

2020. november 21.
1686
étterem Debrecen területén
Az ételrendelés lehetőségét egyre többen fedezik fel, ami nem is csoda, hiszen úgy alakíthatunk ki magunknak egy változatos és egészséges étrendet, hogy közben elfelejthetjük a mindennapos főzés gondját. Ha Ön is tehermentesítené magát időnként, akkor a Fittfood étterem Debrecen városában egy kiváló lehetőséget kínál erre a célra!

Ebéd rendelés kis és nagy adagokban

Nincs se ideje, se kedve mindennap főzni? Szeretne egy egészségesebb étrendet kialakítani a saját vagy családja számára, de nem mindig van rá lehetősége? Nem szeretne kimozdulni otthonról? A Fittfood étterem Debrecen városában, kiváló megoldást kínál az összes problémájára, mindezt egy ingyenes házhozszállítás kényelmével!

Egy család számára, habár az egyszerűbb ételek elkészítése talán még nem is okoz gondot, de bonyolultabb, táplálóbb vagy csak időigényesebb ételekre (pont, amiket a gyerekek a legjobban szeretnek) valahogy maximum csak hétvégente jut idő. Az ebédrendelés abban az esetben is kiváló megoldást jelenthet, ha ugyan nincs időnk mindennap főzni, de szeretnénk a csemeték étkeztetését megoldani. Szerencsére ma már emiatt sem kell aggódnunk, és a mindennapos főzés terhét ledobhatjuk a vállunkról. Cégüknél erre az eshetőségre is jó alternatívát kínálunk, hiszen a hazai ízvilágú, magyaros ételeink esetében, lehetőség van kisadagokat is rendelni.

étterem Debrecen városában ebédrendeléssel
Ha Fittfood, akkor kiváló ár-érték arányú étterem Debrecen városában! Könnyítse meg mindennapjait és rendeljen egyenes otthonába vagy munkahelyére!

Miért éri meg házhoz rendelni?

 • Egy igazán tartalmas és minden tekintetben egészséges ebéd elkészítése bizony időigényes folyamat. Ha egyenesen otthonunkba vagy munkahelyünkre érkezik meg a várva-várt ebédünk, akkor innentől kezdve sem a főzéssel, sem a mosogatással nem kell majd bajlódnunk.
   
 • A megfelelő és minőségi alapanyagok összeválogatására is érdemes némi időt szentelni, azonban ha ebédet rendelünk, akkor a bevásárláson is időt spórolhatunk meg.
   
 • Arról az apróságról már nem is beszélve, hogy nem kell cipekednünk, sorban állnunk, vagy emberek közé mennünk a legjobb alapanyagokért. Ezt a felszabadult időt pedig magunkra, családunkra vagy az egyéb teendőinkre fordíthatjuk.
   
 •  Akadnak olyanok, akik egyszerűen csak kifogytak az ötletekből, de mégis szeretnének egy normális étkezést kialakítani.

Cégünknél ebben is segítünk, így Önnek már csak ki kell választania a legszimpatikusabb fogást egy hetente frissülő kínálatból! Ezen felül, igen jó áron teheti meg mindezt úgy, hogy a kedvező ár semmiféleképpen nem megy majd a minőség rovására! A Fittfood menük választásával például nem csak széles menüválasztékból válogathat kedvére, de igazi éttermi minőségű, házias ízvilágú fogásokat kaphat a pénzéért cserébe.

Akár mindennap élvezné a finom házias jellegű ételeket vagy a szuper egészséges fitt menüket? Adjon le előrendelést akár az egész hétre, és élvezze otthona vagy munkahelye kényelméből az ételfutár megérkezését!

étterem Debrecenben kiváló minőségű ételekkel
​​​​​​​Ha Fittfood étterem Debrecen területén, akkor kiváló minőségű ételek, mindezt egy házhozszállítás kényelmével!

Étterem Debrecen területén? Keresve sem találhatna jobb helyet!

A Fittfood egy olyan étterem Debrecen városában, ahol csakis kiváló minőségű alapanyagokból készült, friss és egészséges ebédmenük széles választékát kínáljuk, mindezt a házhozszállítás kényelmével. Ez azt jelenti, hogy Önnek innentől kezdve ki sem kell tennie a lábát otthonából ahhoz, hogy valami igazán finom és laktató ebéd kerülhessen az asztalára.

Kínálatunkban a méltán közkedvelt, házias ízvilág, avagy a híres magyar konyha fogásai mellett fitt menüket is kínálunk mindazoknak, akik a tudatos táplálkozás hívei. Figyelembe véve kedves megrendelőink igényeit, az általunk kínált menüsort folyamatosan bővítjük, így a már jól bevált receptek mellett hétről-hétre új ízélményekre lelhet.

 • A szívvel-lélekkel elkészített ebédmenük mindennap frissen és gondosan becsomagolva érkeznek meg az Ön otthonába vagy munkahelyére.
   
 • A légmentesen és higiénikusan lezárt edényekben érkező fogások, mikrohullámsütőben könnyedén megmelegíthetőek.

Ezen felül, a tökéletességre való törekvés jegyében, nyitottak vagyunk a kedves vendégeink tapasztalataira, így nem riadunk vissza az észrevételektől sem, melyeket szívesen fogadunk a fittfoodrendeles@gmail.com e-mail címen.

Tegyen próbára minket!

Minden embernek elérkezik az életében az a pont, amikor a munkahelyi teendők, a háztartás vezetése és az egyéb elintéznivalók közötti egyensúlyozás meginogni látszik. Amikor ki sem látszunk a koszos edényekből, a kupacokban tornyosuló szennyesből, a rendetlenségből, vagy egyszerűen nem jut mindenre idő. Ilyenkor nem csak egy szimpla bevásárlás, de a főzés is feladhatja a leckét, így egy változatos étrend kialakításának a gondolata is a homály feledésébe merül. Legtöbbször kénytelen vagyunk olyan alternatívák után nyúlni, mint a cseppet sem egészséges gyorséttermi kosztok, a munkahelyi büfé szendvics kínálata, vagy csak a kevés előkészületet igénylő, és alacsony tápértékkel bíró ételféleségek. Jó, ha tudjuk azonban, hogy felesleges lelkiismeretfurdalást érezni, ha nem tudunk mindennap egy háromfogásos ebédet az asztalra varázsolni, hiszen ez bárkivel előfordulhat. Ilyenkor jó megoldás tőlünk ebédet rendelni. Tekintse meg aktuális ajánlatainkat!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!