Ebédkiszállítás változatos ajánlatokkal

2021. április 19.
2428
ebédkiszállítás változó ajánlatokkal

Néha még a gondos tervezés ellenére is előfordulhat, hogy kimarad valami a bevásárlólistánkról, vagy egyszerűen csak nincs időnk vagy kedvünk mindennap főzni valamit. Ma már szerencsére bőven akad lehetőségünk, ha ebéd rendelésről van szó. Ebédkiszállítás megfizethető áron, csakis az Ön igényei alapján!

Tekintse meg napi ajánlatainkat:

Heti ebédkiszállítás menü

Állandó, a’la carte ételeink


Fittfood: Egy remek alternatíva bárki számára

Gyakori probléma, hogy a feszített munkatempó miatt egyszerűen nincs időnk vagy lehetőségünk arra, hogy ebédszünetben önfeledten csaphassunk egy kört a városban, a legjobb falatok után kutatva. Ezért általában csak a munkahelyi büféig látogatunk le és bekapunk valamit az asztalunk felett: ez viszont egyáltalán nem járul hozzá egy egészséges és kiegyensúlyozott étrend kialakításához. Szintén nincsenek sokkal szerencsésebb helyzetben azok, akik „home office”-ban dolgoznak, azonban nem születtek vérbeli konyhatündérnek. Ha nincs időnk, nem tudunk, nem szeretünk főzni, vagy egész egyszerűen csak nem szeretnénk otthonról kimozdulni, akkor is remek lehetőséget kínál a Fittfood ebédkiszállítás! A változatos étrend kialakításával küzdőknek is szuper megoldás lehet a Fittfood ételkiszállítás, hiszen izgalmas ajánlatokkal és folyamatosan frissülő menükínálattal várjuk. 

Mit kínálunk a Fittfood-nál?

Gondos odafigyelés, válogatott alapanyagok

A Fittfood elkötelezett a friss és minőségi alapanyagokból készült ételek elkészítésére. Éppen ezért, a receptek kialakítása során nálunk nincs szükség mesterséges adalékanyagok vagy tartósítószer beépítésére. Célunk, hogy a gondos odafigyeléssel és válogatott összetevőkből készülő ebédmenükkel, hozzájárulhassunk egy klasszisokkal kényelmesebb és harmonikusabb életmód megteremtéséhez.

Hetente változó menükínálat, izgalmas és ínycsiklandozó ételek társaságában

Több éves tapasztattal a hátunk mögött már pontosan jól tudjuk, hogy legtöbbször mire vágynak a kedves vendégeink egy ételkiszállítás során. Erre a tapasztalatra építve, nemcsak a már jól bevált receptjeinket színesítjük és tökéletesítjük, de új receptek megálmodásán is dolgozunk. Szeretünk kísérletezni a textúrákkal, és imádunk csavarni egyet a már megszokott fogásokon, mindezt úgy, hogy a jól bevált klasszikus ízek megmaradnak. A receptek összeállítása során arra törekszünk, hogy bárki számára könnyen elérhetővé tegyük az olyasfajta fogásokat is, amelyeket habár mindannyian nagyon szeretünk, de az elkészítésük sokszor még a gyakorlott háziasszonyoknak is feladja a leckét. Éttermi színvonalú ételkiszállítás, akár a hét minden napjára!
 

ebédkiszállítás minden napra a Fittfoodtól
Megfizethető áru ételkiszállítás egész hétre? Miért is ne! Ha Fittfood, akkor prémium minőségű ebédkiszállítás!

Hagyományos ételek: az örök klasszikusok

Mindannyian szeretünk új dolgokat kipróbálni és kitekinteni néha a megszokott ízek világából. Habár időről-időre egyre különlegesebb fogások ütik fel a fejüket a hazai és nemzetközi gasztronómiában, a magyaros ételek még mindig az első helyet foglalják el a szívünkben. A magyar nemzet védjegyévé vált gulyásleves, a tradicionális halászlé, a töltött káposzta vagy csak a paprikás pörkölt már a kulturális örökségünk szerves részeivé váltak: ezek azok az ízek, amelyeket szüleink, nagyszüleink megismertettek velünk, és amiket majd mi is megmutatunk gyermekeinknek. Igazi, hazai ízekre vágyik? A Fittfood ebédmenü összeállításaiból a legnagyobb klasszikusok sem hiányozhatnak! Válogasson kedvére hetente frissülő menükínálatunkból, és találja meg kedvenceit!

Egy laktató ebéd tökéletes lezárásához szinte már elengedhetetlen egy finom desszert elfogyasztása. A Fittfood-nál kapható desszertek elkészítése során nagy figyelmet fordítunk a tradicionális ízvilág kialakítására, így a nálunk elkészült édes és sós sütemények is hitelesen idézik vissza ezeket az emlékeket. Klasszikus ízek egy ebédkiszállítás kényelmével!

Fitt ételek: könnyű és egészséges

Az egészséges életmód ma már a virágkorát éli, azonban nem csak a sportolóknak érdemes odafigyelni a helyes étkezésre és az egészséges étrend kialakítására. Egy tápláló és finom ebéddel például nagyban hozzájárulhatunk mind a fizikai, mind pedig a szellemi erőnlétünkhöz is. Ha pedig odafigyelünk ezek fontosságára, a tápanyagok mennyiségére és minőségére, akkor végeredményben jó úton járunk egy jóval kiegyensúlyozottabb életmód megteremtéséhez. Legyen a cél egy egészségesebb életmód kialakítása, csinosabb vonalak elérése vagy csak a teljesítményfokozás, a fitt ételekkel biztosan nem lehet melléfogni. A klasszikus, magyaros ízvilág mellett, a fitt fogások is méltán foglalnak helyet a kínálatunkban. Egy kellően változatos és ínycsiklandozóan finom fitt menüvel biztosan nem fogunk ráunni az egészséges étkezésre. A Fittfood kínálatában található hagyományos ebédmenükhöz hasonlóan, a fitt menük is páratlan ízvilággal és válogatott alapanyagokból kerülnek kialakításra, mindezt úgy, hogy végeredményben egy jóval könnyebb és modernebb étel kerülhet majd az asztalunkra. Egészséges és friss menük egyenesen az Ön otthonába az ebédkiszállítás kényelmével!  

ebédkiszállítás kedvező áron, a legjobb időben
Kedvező áru ételkülönlegességek egy ételkiszállítás kényelmével?! Válasszon a Fittfood kínálatából!

Kedvező ételkiszállítás árak

A Fittfoodnál kiemelkedően fontos szempont számunkra, hogy a kedves vendégeinknek akár egy egész hétre leadott ebédkiszállítás költsége se okozzon gondot, így minden esetben kedvező árakkal és folyamatosan változó kínálattal szolgálunk. Az ebédmenük kialakítása során gondoltunk a gyermekek étkezési igényeire is, vagy pusztán azokéra, akik különösen ügyelnek a bevitt ételmennyiségükre, így az ebédkiszállítás során lehetősége nyílik kis adagot is kérni, még kedvezőbb áron.

Kényelmes ebédkiszállítás egyesen az otthonába vagy munkahelyére!

Ebédrendelését teljes körű szolgáltatással tesszük teljessé, ami azt jelenti, hogy egy ételszállítás kényelmével kínáljuk Önnek és családjának a legkiválóbb minőségű ételeinket. Ha nem szeretné elhagyni otthona kényelmét vagy nincs ideje kimozdulni napközben a munkahelyéről, akkor bátran éljen az ételkiszállítás lehetőségével! Mi megfőzzük, kisütjük, elkészítjük Ön helyett! Felejtse el a főzés gondját, és várja otthona vagy munkahelye kényelméből az ételszállító futárunk megérkezését! Könnyítsen mindennapi rutinján, és adja le előrendelését akár egy egész hétre előre! Ételkiszállítás megfizethető árakon!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!